Pluktuin Terras

In onze sfeervolle pluktuin bijSTOX kun je terecht op ons terras voor kleine gerechten, kop koffie/thee met wat lekkers en frisdrank. Pluk je eigen aardbeien of reserveer een picknick brunch. De kleintjes kunnen heerlijk spelen in onze speelweide met 'kinderboederij'.  

Dit jaar is ons pluktuin terras geopend in een nieuw jasje! En dan hebben we het niet over de genomen maatregelen of de styling. Julie Janssens en Corné van Grootel nemen dit seizoen het reilen en het zeilen van ons terras helemaal op zich en nemen mooie concepten met zich mee. 

Lees hier meer. 

Openingstijden Terras

Ons pluktuin terras is van vrijdag t/m zondag geopend. In de zomervakantie is ons terras natuurlijk vaker geopend. 

Maandag  Gesloten
Dinsdag  Gesloten 
Woensdag  Gesloten 
Donderdag  Gesloten 
Vrijdag  10:00 - 17:00
Zaterdag  10:00 - 17:00
Zondag  11:00 - 17:00

 

Reserveer je Picknick Brunch

Wil je heerlijk picknicken in onze pluktuin? Dat kan!  Je kunt nu heerlijk brunchen voor €13,99 p.p met o.a. 2 broodjes, croissantje, beschuit, bakje verse aardbeien, aardbeien smoothie, een huisgemaakt aardbeien gebakje en inclusief divers beleg en koffie/thee. Voor de kids hebben we een kleiner aanbod voor €8,99. 

Picknicken is alléén mogelijk op reservering. Reserveer telefonisch en bel naar 06 45 63 99 50. Reserveren kan minimaal 1 dag van tevoren (voor 12.00 uur).