Kerstverlichting

Toon filter Verberg filter

Filter

  • Meer
€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 33 producten

Merry Christmas! Ben jij toevallig op zoek naar de beste én mooiste kerstverlichting om jouw huis & tuin te voorzien van een sfeervolle en vrolijke ambiance? Dan kun je gezellig bijSTOX langskomen in Roermond, Venlo of Heerlen. We bieden jou een groot assortiment van verschillende kerstverlichting en kerstdecoraties die voor een prachtig verlicht huis en een vrolijke kerstmis zorgen!

Kerstbomen

 

Kom helemaal in de kerststemming met kerstverlichting

Met de juiste kerstverlichting voor buiten kun je een magische sfeer om je huis creëren waar de hele buurt jaloers op is. Of je nu op zoek bent naar kerstverlichting voor binnen of buiten, je vindt het allemaal bij ons gezellige tuincentrum. Denk maar eens aan een helder verlichte gevel om je bezoek te verwelkomen, een sferisch gedecoreerde voortuin en een kerstboom vol met schitterende kerstlampjes. En wat dacht je van een verlichte sneeuwpop of mooi aangelichte struik? Om geheel in de feestelijke kerstsfeer te komen, kun je bijSTOX onder andere kiezen uit:

  • Kerstverlichting in de boom
  • Kerstversiering bij het raam
  • Kerstverlichting voor buiten

Hoeveel lampjes koop ik?

''Hoeveel lampjes moeten er in mijn kerstboom?'' is een vraag die wij veel te horen krijgen in het tuincentrum. Gelukkig is het antwoord niet zo moeilijk. Je hoeft namelijk niet te rekenen in lampjes, maar juist in meters! Voor een boom van 1 meter 80 heb je zo'n 18 meter nodig. Van kerstverlichting voor buiten tot aan kerstboomverlichting: bijSTOX heeft alles op het gebied van kerstdecoratie. 

LED kerstverlichting of clusterverlichting kopen | bijSTOX

Kies jij voor veel of weinig licht?

Wil je veel licht in jouw kerstverlichting terugzien? Dan kun je het beste kiezen voor clusterverlichting, dan volgt microcluster, treecluster en als laatste strengverlichting. Een groot voordeel is dat bijna alle soorten verlichting verkrijgbaar zijn in LED kwaliteit in veel verschillende kleuren. De nieuwste varianten zijn zelfs dimbaar en hebben een tijdschakelaar. Hierdoor gaat jouw kerstboomverlichting dus automatisch aan én uit. 

Kies voor maximale kerstverlichting

Stel nu: je wil maximaal licht en kiest dus voor clusterverlichting. Wat is dat precies? Clusterverlichting houdt simpelweg gezegd in dat de lampjes heel dicht op elkaar geclusterd zijn. Met clusterverlichting zorg je daarom voor maximaal licht in jouw kerstboom of kunstkerstboom. Er zitten bijna 790 lampjes op 4,5 meter snoer. Bij microcluster zit er nog zo'n 2 centimeter ruimte tussen de lampjes. 

LED kerstverlichting of clusterverlichting kopen | bijSTOX

Kerstlampjes voor een subtiele sfeer 

Maak je liever de keuze voor een subtiele kerstsfeer? Dan kun je beter kiezen voor treecluster. Net als bij clusterverlichting zijn de draadjes van de lampjes aan elkaar ‘gedraaid’, maar het zijn er minder per meter. Op een snoer van twintig meter krijg je ongeveer 1536 lampjes.

Kies voor LED kerstverlichting voor buiten

Is jouw tuin niet zo goed verlicht en kan je terras dus wel wat extra verlichting gebruiken? Dan kun je bij ons tuincentrum terecht voor kerstverlichting in de tuin. Tijdens de koude wintermaanden liggen de meeste tuinen er namelijk wat treurig bij. Om jouw tuin tijdens de donkere dagen eens goed in het licht te zetten, kun je kerstverlichting voor buiten gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld een gewone kerstboom helemaal opleuken met kerstverlichting of breng sfeerverlichting aan in een windlicht. Wees creatief dit jaar!

LED kerstverlichting of clusterverlichting kopen | bijSTOX

LED kerstverlichting voor binnen

Naast onze kerstverlichting voor buitenshuis hebben we uiteraard ook zuinige LED kerstverlichting voor binnen. Veel mensen houden het bij lichtjes voor in de kerstboom, maar er is zoveel meer leuke kerstverlichting te krijgen! Denk aan een kerstster met verlichting, verlichte kerstfiguren zoals een kerstman met slee, of een glazen stolp met flikkerende lampjes om een figuurtje uit te lichten. Kom gezellig langs ons tuincentrum om ons hele assortiment kerstdecoratie en kerstverlichting te bekijken en kom alvast in de kerstsfeer! 

Ontdek ook onze kerstversiering!