Zwembad en toebehoren

Op zoek naar een zwembad voor in de tuin zodat ook jij éxtra lang kunt genieten van de warme, zomerse dagen? Een opzet- of opblaasbaar zwembad is ideaal als je op zoek bent naar een snelle oplossing. Dit soort zwembaden heb je namelijk binnen een paar minuten of uren opgezet. Naast zwembaden hebben we ook een selectie producten voor reiniging en onderhoud.

Toon filter Verberg filter

Filter

Zwembad in de tuin?

Er gaat niets boven heerlijk genieten in je eigen zwembad in de tuin en zomers lekker afkoelen. Maar waar moet je beginnen? Er zijn namelijk enorm veel soorten zwembad te vinden. Van stevige opzetzwembaden tot aan de meest complete inbouwzwembaden.

Naar de zwembaden

Naast de zwembaden bieden we ook verschillende accessoires aan

  • Filtersystemen
  • Zwembadverwarming
  • Chloor & PH
  • Zwembadstofzuigers
  • Opblaasspeelgoed

Zwembad in de tuin kopen in Roermond, Venlo of Heerlen

 

Verschillende soorten zwembaden voor in de tuin

Iedere tuin is anders! Hecht je waarde aan een persoonlijk advies? Laat je dan adviseren door één van onze werknemers in de tuincentra te Roermond, Heerlen of Venlo. Samen met jou kijken zij welk zwembad het beste bij jouw stijl én tuin past. Als je bijvoorbeeld kinderen hebt, raden wij aan op op de hoogte van het zwembad te letten. Zo zijn onze zwembaden te koop in verschillende hoogtes.

Naast hoogte, is het ook raadzaam om na te denken over de vorm van het zwembad. Als je bijvoorbeeld een lange en smalle tuin hebt, kun je het beste een rechthoekig zwembad nemen om zo weinig mogelijk ruimte te verliezen. Naast onze rechthoekige zwembaden, hebben we ook ronde, vierkante en ovale zwembaden. 

Winterklaar maken van het zwembad

Op enig moment ontkom je er niet aan je zwembad winterklaar te maken. Vaak hebben onze opzetzwembaden een uitloopventiel waar je eenvoudig een tuinslag op kunt aansluiten! Op die manier kun je het water in de gewenste richting sturen. Let op! ben voorzichtig met het laten aflopen van chloorhoudend water in de buurt van planten of je gazon. De meeste alle gras- en/of plantensoorten kunnen niet tegen chloorwater.

Het zwembad dient geheel droog en op een niet vochtige plek opgeborgen te worden, anders bestaat de kans op beschadigingen. Stalen zwembaden en inbouw zwembaden prima geschikt om het hele jaar buiten te laten staan. Om het zwembad van binnen schoon te houden is een winterafdekzeil erg handig.