Tuinbank

Van schommelbank tot aan wicker tuinbanken: er zijn talloze tuinbanken te vinden. Ze zorgen niet alleen voor een sfeervolle en gezellige uitstraling in jouw tuin, maar zijn ook functioneel. Een tuinbank is er in veel verschillende soorten en maten. Er zit altijd wel eentje tussen die bij je past.

Toon filter Verberg filter

Filter

Vind de perfecte tuinbank bijSTOX

Tuinbanken zijn er in diverse merken en materialen. Denk aan merken zoals Noach Outdoor, 4 Seasons Outdoor en Taste by 4 Seasons Outdoor. De meest populaire materialen voor een tuinbank zijn:

  • Metalen tuinbanken
  • Aluminium tuinbanken
  • Wicker tuinbanken
  • Houten tuinbanken

Lekker ontspannen op een tuinbank

Je tuinbank laten aansluiten op je stijl is een must-have als het om look and feel gaat. Geef je bijvoorbeeld de voorkeur aan een functionele hoekbank of ga je toch voor een fijne loungebank? Welke stijl je ook toepast, zorg dat het bij de algehele uitstraling van de tuin past. Je kunt een grote tuin hebben waar je diverse tuinmeubels in kwijt kan, maar natuurlijk zijn er ook genoeg mensen met enkel een balkon. bijSTOX biedt voor iedere ruimte een geschikte tuinbank want iedere ruimte kun je makkelijk inrichten met één van de hoekbanken, ronde banken of losse elementen die je zelf kunt samenstellen tot de ideale vorm. 

Vind de perfecte tuinbank bijSTOX

De voordelen van een tuinbankje van hout

Een parkbank wordt ook wel tuinbankje van hout genoemd en zijn uiterst populair in het tuincentrum. Dat is natuurlijk niets-voor-niets, want naast het fraaie uiterlijk van dit type tuinmeubel zijn er nog enkele eigenschappen van teakhout tuinbanken:

  • Een tuinbank van hout is sterk
  • Het is duurzaam materiaal
  • Voelt natuurlijk aan (wordt niet heet in de zon)

De voordelen van een tuinbankje van hout

Showroom in Roermond of Heerlen

Een tuinmeubel is vaak een grote aankoop. Twijfel je over een loungeset of tuinbank? Kom dan eens langs in één van onze vestigingen om jouw tuinbank te zien, voelen en te testen.