Parasol

Heerlijk van het zonnetje genieten, dat willen we allemaal. Maar stiekem is het ook wel eens fijn om verkoeling onder een parasol te vinden.

Toon filter Verberg filter

Filter

Parasol kopen in diverse soorten en vormen

Alle vormen parasols te vinden bijSTOX

Niet iedereen heeft dezelfde grote of kleine tuin. Om die reden bieden wij jou verschillende soorten parasols aan, zodat er altijd eentje voor je bijzit. Van zweefparasol tot stokparasol: er is voor iedereen een passende parasol te vinden! De meest populaire soorten in ons tuincentrum zijn:

  • Stokparasol
  • Houten parasol
  • Aluminium parasol

Balkonparasol

Een prachtig balkon kan je alleen maar leuker maken met een functionele parasol in het voorjaar. Schaduw op een balkon is tegenwoordig geen overbodige luxe meer tijdens warme zomers. bijSTOX heb je genoeg keuze uit de verschillende balkonparasols. Een mooi balkonformaat is een parasols van ongeveer 210 cm bij 150 cm.

Houten parasol

Als je van een landelijke stijl houdt, denk dan aan houten parasol. Een houten parasol straalt veel warmte en sfeer uit. 

parasol kopen

Ronde en vierkante parasols

Naast ronde parasols leveren we ook vierkante en/of rechthoekige parasols. Deze vorm past meestal goed bij een 'strakke' tuin en een vierkante of rechthoekige tuintafel set. Terwijl we de ronde parasolvorm vaak gecombineerd zien met een ronde tuintafel.