Ons pluktuin terras opent in een nieuw jasje!

Ons pluktuin terras opent in een nieuw jasje!

Goed nieuws! Alhoewel ons plukseizoen nog niet officieel van start is gegaan, openen we op 1 juni (12.00 uur) ons terras in de pluktuin bijSTOX in Maasbracht! Heerlijk genieten van een kop koffie/thee met wat lekkers in de buitenlucht, terwijl de (klein)kinderen zich kunnen vermaken in de speelweide en/of 'kinderboederij'.  Dit jaar is ons terras in de pluktuin in een nieuw jasje gestoken! En dan hebben we het niet over de genomen maatregelen of de styling, maar onze 'kleine kaart' en het reilen en zeilen van ons terras.

Een jong horecastel, Julie Janssens (18 jaar) en Corné van Grootel (21 jaar), nemen het reilen en zeilen van het pluktuin terras helemaal op zich. Ze zijn twee horecafanaten met veel passie voor het vak en nemen mooie concepten met zich mee in onze pluktuin. “Zo kun je bijvoorbeeld verse aardbeien met choco-dip bestellen. En in eerste instantie is dat misschien niet bijzonder, maar je kunt de aardbeien zelf plukken. Verser kun jij ze niet kopen” Vertelt Julie. “ En wat denk je van een brunch/lunch in een picknickmand?” vult Corné aan. Kortom er bloeit iets moois in onze pluktuin bijSTOX.

Julie en Corné studeren momenteel beide aan De Rooi Pannen in Eindhoven, voor de opleiding Horeca Ondernemer Management. “ Vanwege de Corona crisis kunnen we helaas niet op stage in het buitenland en zijn we op zoek gegaan naar een alternatief voor in de zomer. De beste ervaring doe je natuurlijk op door het te doen!” Aldus Julie en Corné.  Het Jonge horecastel start hun avontuur in de pluktuin op 2e Pinksterdag. Daarna is het terras elk weekend van vrijdag t/m zondag geopend. Ze grijpen deze kans met beide handen aan om unieke ervaring op te kunnen doen zodat ze zich ontwikkelen en groeien in het vak. “We hopen mede door jullie, een fantastische concept van het pluktuin terras neer te mogen zetten en veer hopen os sjnel te zeen!”.

Lees hier meer info over de pluktuin & terras