Venlo: workshops bloemschikken

Het is bijna voorjaar! Daarom organiseert bijSTOX Venlo op diverse data een bloemschik workshop in het thema Pasen. Altijd al willen weten hoe je een gaaf bloemstuk kunt maken? En wil je ook wat onze groenstylisten kunnen? Onze groenstylisten bijSTOX Venlo geven je graag advies en tips tijdens de workshops. Er kunnen een beperkt aantal personen deelnemen. Verzeker jezelf en/of  je zus, je moeder en vriendinnen van een plek en schrijf je hieronder in.

Je krijgt professionele begeleiding bij het maken van een workshop bloemschikken in het thema Pasen. En dat onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee en Limburgse vlaai. Deelname is alléén op online inschrijving. De prijs is inclusief professionele begeleiding, alle materialen en koffie/thee met vlaai. 

 

Datum workshop bloemschikken: Bloemstuk Pasen: 

 • Woensdag 1 april van 14.00 tot 16.30 uur 
  Maximaal 10 deelnemers. Vol = Vol 

   
 • Donderdag 2 april van 19.00 tot 21.30 uur 
  Maximaal 10 deelnemers. Vol = Vol 

   
 • Woensdag 8 april van 14.00 tot 16.30 uur 
  Maximaal 10 deelnemers. Vol = Vol

 

Corona maatregel: 

Gezondheid van onze gasten en personeel staat bij ons op de eerste plaats. Daarom hebben de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus ons doen besluiten om onze geplande workshops  t/m in ieder geval 6 april te annuleren. Natuurlijk proberen wij deze workshops op een andere datum in te plannen maar aangezien de onzekerheid is dit nu nog niet te bepalen.

 

Workshop online geboekt? 

Wij zullen de klanten die zich hebben ingeschreven op de hoogte stellen via de mail. Vanzelfsprekend kunnen zij het geld retour krijgen. 

Workshop in de winkel geboekt? 

Mail naar marketing@bijstox.nl en dan nemen we vanzelfsprekend contact met je op.