Zwembad en toebehoren

Zwembad kopen?

Een zwembad in de tuin kopen zodat ook jij éxtra lang kunt genieten van de warme, zomerse dagen! Een zwembad is ideaal als je op zoek bent naar een snelle oplossing. Dit soort zwembad heb je namelijk binnen een dag opgezet en op die manier kun je direct gaan genieten van het zonnetje. Naast onze zwembaden, hebben wij ook van alles op het gebied van bouwkundige zwembaden tot aan houten zwembaden. Je kunt namelijk met een houten zwembad ook optimaal genieten van de zomer en dit type zwembad heb je in zo'n 1 tot 3 dagen opgezet. Heb je geen zwembad nodig, maar alleen zwembad onderdelen of inbouwdelen? Dan kun je ook bijSTOX terecht! 

Zwembad in de tuin kopen

Er gaat niets boven heerlijk genieten in je eigen zwembad in de tuin en zomers lekker afkoelen. Maar waar moet je beginnen? Er zijn namelijk enorm veel soorten zwembad te vinden bijSTOX. Ons tuincentrum in Roermond, Venlo en Heerlen heeft voor iedere tuin en stijl een passend zwembad te koop. Laat je eens inspireren en kom langs. Bekijk hier de openingstijden. Van stevige opzetzwembaden tot aan de meest complete inbouwzwembaden. Natuurlijk zijn ook zwembad accessoires bij ons te vinden. Denk eens aan:

  • Filtersystemen
  • Zwembadverwarming
  • Chloor & ph
  • Zwembad stofzuigers
  • Zwem speelgoed

Zwembad in de tuin kopen in Roermond, Venlo of Heerlen

Verschillende soorten zwembaden voor in de tuin

Iedere tuin is anders en dat weten we bijSTOX ook! Laat je adviseren door een van onze werknemers welk soort zwembad het beste bij jouw stijl én tuin past. Als je bijvoorbeeld kinderen hebt, raden wij aan op op de hoogte van het zwembad te letten. Zo zijn onze zwembaden te koop in verschillende hoogtes waaronder: 51cm, 76cm, 107cm, 122 cm of 132 cm. Naast de hoogtes, is het ook raadzaam om na te denken over de vorm van het zwembad. Als je bijvoorbeeld een lange & smalle tuin hebt, is het raadzaam om na te denken over een rechthoekig zwembad om zo weinig mogelijk ruimte te verliezen. Naast onze rechthoekige zwembaden, hebben we ook ronde, vierkante en ovale zwembaden. Populaire zwembadcategorieën in ons tuincentrum zijn:

  • Kinderzwembad
  • Onderhoud van je zwembad
  • Zwembad speelgoed
  • Zwembad accessoires

Winterklaar maken van het zwembad

Het winterklaar maken van je zwembad is ook iets wat moet gebeuren. Vaak hebben onze opzetzwembaden een uitloopventiel waar je eenvoudig een tuinslag op kunt aansluiten! Op die manier kun je het water in de gewenste richting sturen. Het zwembad dient geheel droog en op een niet vochtige plek opgeborgen te worden, anders bestaat de kans op beschadigingen. Verder zijn stalen zwembaden en inbouw zwembaden prima geschikt om het hele jaar buiten te laten staan. Om het zwembad van binnen schoon te houden is een winterafdekzeil erg handig.

Zwembad aanbieding

Goedkope zwembaden en zwembadjes zijn erg gewild en daar willen wij graag op inspelen. Zo hebben wij regelmatig zwembaden in de aanbieding. Houd onze Facebook pagina en website in de gaten om de beste aanbiedingen te krijgen! Ook voor andere tuin producten zoals barbecues, speeltoestellen, parasolstuinmeubels, tuinplanten en tuingereedschap kun je bij ons tuincentrum terecht. Dus woon je nabij Roermond, Venlo of Heerlen? Kom dan gezellig langs ons tuincentrum en bekijk het aanbod. Tot gauw!