Tuinstoel

Aanschuiven maar! Een tuinstoel waar je nooit meer uit wilt? Dat moet je hebben. Heerlijk op een zomerse dag in een comfortabele tuinstoel genieten. Ontdek de diverse mogelijkheden tuinstoelen bijSTOX, van een stapelstoel tot aan de meest ontspannen loungestoel

*Tuinmeubels zijn aanwezig in Heerlen, Roermond en Venlo.

Verschillende soorten tuinstoelen  

Diverse soorten tuinstoelen bijSTOX

Een tuinstoel soort die het vrijwel altijd goed doet? Dat is de wicker tuinstoel! Ben je een modern type en is jouw hele huis modern ingericht? Dan raden wij je aan om dit door te trekken naar de tuin door bijvoorbeeld een aluminium tuinstoel te kiezen. Deze stoelen voor de tuin zien er modern én luxe uit. Ben je wat klassieker ingesteld? Kies van voor een tuinstoel teakhout of een tuinstoel van vlechtwerk. Veel van deze materialen staan in bijna iedere tuin mooi! Je kunt kiezen voor een relax tuinstoel waar je heerlijk kan wegdromen met een goed boek of kiezen voor een simpele houten tuinstoel die je opleukt met diverse tuinstoel kussens. 

Ook op het balkon de perfecte tuinstoel

Natuurlijk zijn er ook veel mensen die een balkon hebben in plaats van een tuin. Wij raden onze klanten met een balkon aan om meerdere klapstoelen neer te zetten, zodat je altijd genoeg ruimte blijft hebben. Tijdens bijvoorbeeld een feestje kunnen de rokers dan makkelijk nog naast elkaar staan. Ben je niet zo'n fan van een inklapbare tuinstoel? Dan kan je ook altijd nog kiezen voor een tuinstoel in een kleiner formaat. Op die manier heb je zowel in de tuin als op het balkon plezier van je tuinstoel!

Tuinstoelen zijn geregeld in de aanbieding

Je kunt jouw tuin of balkon gemakkelijk inrichten met een leuke tuinstoel. Heb je de ruimte thuis vrij? Dan kun je ook voor een complete tuinset kiezen. Zoek bijSTOX verschillende tuinstoelen bij elkaar, plaats er een leuke buitentafel, een parasol bij en stook de barbecue op! Onze tuintafels en tuinstoelen zijn geregeld in de aanbieding, zodat je kan genieten van een goedkope en kwalitatieve tuinstoel. Wat je wensen ook zijn, bijSTOX zorgt er graag voor dat je een prachtige tuinstoel voor een voordelig prijsje kunt kopen. Op die manier zit je al over een paar dagen lekker comfortabel te genieten in jouw tuinstoel.