Parasol

Heerlijk van het zonnetje genieten, dat willen we allemaal. Maar stiekem is het ook wel eens fijn om verkoeling onder een parasol te vinden. Bekijk onze parasol collectie in de dichtstbijzijnde vestiging bij jou in de buurt. 

*Tuinmeubels zijn aanwezig in Heerlen, Roermond en Venlo.

Parasol kopen in diverse soorten en vormen

Alle vormen parasols te vinden bijSTOX

Dé een heeft een mega tuin, de ander moet het doen met een tuintje van enkele vierkante meters. Om die reden bieden wij jou verschillende soorten parasols aan, zodat er altijd eentje voor je bijzit. Van zweefparasol tot stokparasol: er is voor iedereen een passende parasol te vinden! De meest populaire soorten in ons tuincentrum zijn:

  • Stok parasol
  • Houten parasol
  • Aluminium parasol

Balkon parasol

Een prachtig balkon kan je alleen maar leuker maken met een functionele parasol in het voorjaar. Schaduw op een balkon is tegenwoordig geen overbodige luxe meer tijdens de warme zomers. bijSTOX heb je genoeg keuze uit de verschillende balkon parasols. Een mooi balkonformaat is een parasols van ongeveer 210 cm bij 150 cm. Laat je inspireren op onze tuinmeubel afdeling.

Houten parasol

Het is tijd om de schaduw op te zoeken onder een nieuwe parasol van bijSTOX. Al onze tuinparasols hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De laatste tijd zijn houten parasols enorm populair. Als je van een landelijke stijl houdt, dan past een houten parasol hier natuurlijk hartstikke leuk bij. Bovendien straalt een houten parasol veel warmte en sfeer uit, wat stiekem iedere tuin wel kan gebruiken. 

parasol kopen

Ook voor parasol accessoires zit je goed

Naast ons uitgebreide parasol aanbod, kan je ook bij ons terecht voor parasol accessoires zoals een parasolhoes en parasvolvoet. 

Loungeset