Dining set

Een diningset is een type tuinset waar je jarenlang van kan genieten: zowel in de warme zomer als de koudere avonduren in de herfst. Veel mensen hebben vaak wel een loungeset staan in de tuin, maar dit tuinmeubel is eigenlijk helemaal niet zo handig om aan te dineren. Daarom heeft een diningset vaak een tafel gecombineerd met een hoge zitbank. Dat maakt het eten een stuk gemakkelijker tijdens een heerlijke barbecue met vrienden of familie. 

*Tuinmeubels zijn aanwezig in Heerlen, Roermond en Venlo.

Ontdek ons diverse aanbod van loungesets en diningsets

Allereerst is het natuurlijk belangrijk om te kijken welke afmetingen je nodig hebt voor jouw diningset. Zijn jullie thuis met een groot gezin van zes? Dan spreekt het voor zich dat je dan een grotere diningset nodig hebt dan dat je met twee personen bent. Zodra je de afmetingen van de diningset bepaalt hebt, kun je verder kijken naar tuinkussens en materiaalkeuze. Gelukkig biedt bijSTOX je een breed assortiment aan uiteenlopende materialen en kleuren. Voor wat ga jij liever? Tuinkussens in de kleur grijs, antraciet of zandkleurig? Houd ook altijd rekening met de materiaalkleur: zoals antraciet, zwart, wit, grijs, zand of ecru.

Verschillende soorten lounge dining sets

We hebben veel verschillende soorten diningsets klaarstaan voor je, waaronder:

  • Lounge dining met een L-opstelling
  • Lounge dining inclusief hoekbank
  • Lounge dining met losse banken en dining fauteuils.

De voordelen van een lounge dining set

(Lounge) dining set: ideaal om aan te eten!

Een hoge loungesetstoel is vaak een stuk praktischer dan een gewoon loungestoel en tuintafel, omdat deze dus een stuk hoger zijn. En de keuze is reuze bijSTOX, zo kun je onder andere kiezen uit: aluminium en vlechtwerk tuinsets. Je kunt je laten adviseren door één van onze deskundige werknemers in Roermond, Venlo of Heerlen.

Ontdek de voordelen van een lounge dining set

Van kleine loungeset tot de meest complete dining set: er is van alles te vinden op onze tuinmeubel afdeling. Maar wat zijn nu precies de voordelen van een prachtige diningset? Wij hebben het voor je op 'n rijtje gezet:

  • Het is ideaal voor ouderen, aangezien je gemakkelijk op kan staan.
  • Geen ruimte voor een loungeset én tuinstoel én tuintafel én tuinset? Geen probleem! Met een lounge dining set heb je alles in één.
  • Een lounge dining set is gemakkelijk te onderhouden.

Uiteraard is de keuze voor een loungeset of diningset gekoppeld aan jouw persoonlijke smaak en beiden hebben vele praktische als stijlvolle voordelen! Ervaar 't zelf en kom een bezoekje brengen bijSTOX.

Ontdek ons divers aanbod van loungesets en diningset

Van wicker tuinset tot een bistrosets

Het assortiment tuinmeubelen is erg uiteenlopend, dus je kan het beste eens langskomen en het complete aanbod bekijken. Je vindt er metalen tuinsets, maar ook voor een meer landelijke stijl kun je bij ons terecht voor kunststof of aluminium tuinsets. Heb je geen tuin maar wil je jouw balkon aankleden? Gelukkig bieden we ook complete balkonsets om 't ook daar gezellig en knus te maken! Koop er een leuke parasol bij en je bent summer-ready!