Handgereedschap

Op zoek naar handgereedschap voor een tuinklus? Een selectie uit ons volledige assortiment kun je nu ook online bestellen. BijSTOX.nl levert (bijna) alles wat je nodig hebt voor je gazon aan huis. En dat doen we met onze eigen bezorgservice, in héél Limburg.

Kijk ook eens bij: Bewateringsgereedschap | Elektrisch tuingereedschap | Snoeigereedschap

1 - 1 van 1 producten

Voordelen van handgereedschap

Twijfel je nog tussen handgereedschap en bijvoorbeeld elektrisch tuingereedschap? Laat onze deskundige medewerkers je dan helpen bij je keuze. Vaak is een combinatie van deze twee het beste voor het meest kwalitatieve resultaat. Wel zijn er enkele voordelen bij het gebruik van handgereedschap:

  1. Handgereedschap is het meest veilige en betrouwbare tuingereedschap.
  2. Voor kleine klusjes in de tuin is handgereedschap uitermate geschikt.
  3. Je hebt geen stroom nodig. Hierdoor kun je ze altijd en overal gebruiken. 

Gebruik deze tools voor bomen en struiken

Heb je prachtige bomen en struiken in je tuin staan? Houd er dan rekening mee dat je de bloei en groei optimaal houdt. Welk type tuingereedschap je nodig hebt, zal afhangen van het type struik of boom. Natuurlijk kun je elektrisch tuingereedschap hiervoor gebruiken zoals elektrische hagenscharen of scharen met accu. Maar je kunt ook simpelweg handgereedschap hiervoor kopen, zoals:

  • Snoeischaar
  • Takkenschaar

Voor iedere tuinklus

Ons tuincentrum in Roermond, Venlo en Heerlen biedt het basis tuingereedschap, maar ook voor specifieke tuinklussen ben je bij ons op het juiste adres. Zo mag bijvoorbeeld jouw gazon niet vergeten worden! Je kunt je gazon gemakkelijk bijhouden door bijvoorbeeld een handige verticuteerhark te gebruiken. Of gebruik een handige kantensteker zodat het gras niet over de randen gaat groeien. Als je besluit goed je tuin te onderhouden, zal je versteld staan wat het doet voor de groei en bloei voor je tuinplanten

Een paar voorbeelden van wat bij ons verkrijgbaar is:

  • Tuinschepje - Gebruik een plantenschepje om bijvoorbeeld bloembollen te planten of voor het planten van perkgoed in de tuin.
  • Snoeischaar - In iedere tuin komt het wel voor dat er gesnoeid moet worden. Een normale keukenschaar is hier niet ideaal voor: een snoeischaar wel!
  • Buxusschaar - Gebruik deze schaar om jouw Buxus mooi en gezond te houden!
  • Drietandkrabber - Dit handgereedschap heeft drie haken die je door de grond kunt halen. Zo werk je makkelijker tussen de planten door.