Haagplanten

Hieronder tref je ons assortiment groenblijvende en winterharde haagplanten aan. Direct van de kweker en bij jou thuis afgeleverd door bijSTOX.nl. Gegarandeerde kwaliteit dus. De verschillende soorten zijn verkrijgbaar in potmet kluit of als een kant en klare haag. Het aanbod varieert in eindhoogte van 2,5 tot 6 meter.

Nog niet zeker welke haagplant het beste bij je tuin past, hoeveel je er nodig hebt of hoe je ze het beste kan onderhouden? Lees dan onze haagplanten tips.

Of ga direct naar: Laurieren | Sneeuwbal | Glansmispel | Japanse Hulst | Kant en Klaar HagenGrond en bodem

Haagplanten tips

Nieuwe tuin aanleggen of je huidige tuin veranderen?

Haagplanten worden vaak als tuinafscheiding gebruikt. Je hebt de keuze uit bijvoorbeeld een groenblijvende haag zoals de Laurierkers. Zoek je een snelgroeiende haag, kijk dan bij de Portugese Laurierkers. Zoek je onderhoudsvriendelijke haag die in de winter ook mooi groen blijft, kijk dan eens bij ons assortiment wintergroene hagen voor in de tuin.

Tip van onze groenspecialist: let bij aankoop op de producthoogte. Dit is de hoogte van de plant zoals ze nu verkocht wordt. De eindhoogte is de hoogte die aangeeft hoe hoog de struik uiteindelijk wordt. Tenminste, mits je de haag niet snoeit.