Barbecues

Wat is er nu lekkerder dan, op een mooie en warme zomerse avond, heerlijk buiten het eten te bereiden? Barbecues zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. De meest voorkomende zijn de gasbarbecue, elektrische barbecue en de houtskool barbecue.

Een selectie aan BBQ's is nu ook online te bestellen bijSTOX.nl. Met alle bijbehorende barbecue accessoires. Wil je de BBQ voor aanschaf eerst op je gemak bekijken? Dan heten we je welkom in één van de bijSTOX vestigingen in Roermond, Heerlen of Venlo.

✔ bijSTOX.nl bezorgt in héél Limburg ✔ Gratis bezorging vanaf €50 ✔ Vandaag besteld, overmorgen in huis ✔ Onze eigen bezorgdienst komt bij je langs van maandag t/m zaterdag

Barbecue kopen Roermond, Venlo of Heerlen?

Ben je op zoek naar de mooiste barbecues in de omgeving van Roermond, Venlo of Heerlen? Tuincentrum bijSTOX heeft een enorm aanbod van verschillende soorten barbecues. Het enorme aanbod van barbecues is soms overweldigend. Daarom kun je terecht in één van de bijSTOX vestigingen voor persoonlijke tekst en uitleg en een deskundig advies. Dus wil jij ook binnenkort gezellig een zomerse avond afsluiten met een lekker barbecue eten? Dan ben je bijSTOX aan het juiste adres! 

Barbecues op kolen, gas of elektriciteit? Wat is het beste?

Er zijn veel verschillende manieren om een barbecue te gebruiken en iedereen heeft uiteraard zijn of haar eigen voorkeur. Wil je bijvoorbeeld een echte houtskoolsmaak aan je eten? Dan is de traditionele houtskool barbecue de juiste keuze voor jou. Naast deze houtskool barbecues, verkopen we in Roermond, Venlo en Heerlen ook nog andere barbecues:

  • Traditionele houtskool BBQ
  • Elektrische BBQ
  • BBQ op gas

Natuurlijk heeft elke barbecue zijn eigen voordelen en nadelen. Wist je bijvoorbeeld dat een gasbarbecue binnen 10 tot 15 minuten heet is? Dat betekent dat je samen met je vrienden lekker snel kunt beginnen met BBQ-en. Ook hebben gasbarbecues weinig tot geen onderhoud nodig. Erg fijn natuurlijk! Wat de gasbarbecue als nadeel heeft, is dat deze relatief duur is en de barbecue neemt bovendien veel ruimte in.

Een elektrische barbecue heeft ongeveer dezelfde voor- en nadelen als een gasbarbecue. Ook komt er van een elektrische barbecue geen rook af en is deze gemakkelijk schoon te maken. Maar veel mensen missen dan toch de echte barbecuesmaak wanneer ze aan het barbecueën zijn.

Barbecues en accessoires top kwaliteit

Natuurlijk hebben we hét barbecuemerk Weber in ons tuin assortiment. Je kunt bij ons terecht voor: Weber briketten, Weber brikettenstarters, toolset, wok en bakplaten. Ook andere barbecue accessoires zijn in ons tuincentrum te koop. Denk eens aan:

  • Barbecue kookboeken
  • Rookaccessoires
  • Thermometers
  • Pizzastenen

Roermond, Venlo en Heerlijk barbecue kopen

BBQ kopen welke in Roermond, Venlo of Heerlen

Dus je kunt voor alle mogelijkheden in ons gezellige tuincentrum terecht zodat je heerlijk kunt genieten van de barbecue-avonden! Voor diverse populaire merken, soorten, maten en barbecue accessoires kun je bij ons terecht. Heb je nog vragen of wil je contact met ons opnemen? Doe dan dat via onze contact button. 

Ook voor andere zaken omtrent jouw tuin ben je bij ons aan het juiste adres. Denk eens aan tuinplanten, tuinonderhoud, tuingereedschap, tuinmeubelen en vijver materialen. Maar ook alles voor jouw huis en dier is bij ons tuincentrum te koop. Dus woon je nabij Roermond, Venlo of Heerlen? Kom dan gezellig langs onze winkel. Tot snel!