Vier kerst bijSTOX!

We hebben goed nieuws voor de kerstliefhebbers onder jullie! Onze welbekende kerstshow is weer geopend! Dit jaar is deze nog magischer dan ooit. Hoe wil jij de kerst vieren? Met niet minder dan zes thema's kom je bijSTOX gegarandeerd in de juiste kerstsfeer! Laat je inspireren door schitterende decoraties, fonkelende lichtjes en natuurlijk de sfeervolle kerstmuziek. Misschien vind je dit jaar een fantastisch cadeau voor onder de kerstboom en geniet je van iets lekkers in ons gezellige tuincafé. 

Bereid je voor op de fantastische feestdagen bijSTOX!
 

 

Bezoek onze zes wonderlijke winterwerelden

                      

                     

De meest verkochte kerstproducten

Wat is jouw ideale manier om kerst te vieren? bijSTOX bieden we talloze opties om jouw huis en de feestdagen speciaal te maken. Ontdek onze selectie van verschillende kerstbomen, schitterende decoraties, fonkelende lichtjes en de beste kerstcadeaus! We geven je graag een greep uit ons assortiment en de beste cadeautips om je helemaal voor te bereiden op de fantastische feestdagen bijSTOX!

Kerstbomen bijSTOX

bijSTOX bieden we een gevarieerd assortiment kerstbomen. Van de Abies nordmanniana, bekend om zijn lange naalden en volle vorm, tot de servische Picea omorika, we hebben ze in verschillende maten en soorten zodat jouw favoriete kerstboom past in het mooiste hoekje in je huis. Liever een kunstboom? Ook dit jaar hebben we diverse kunstbomen in ons assortiment om jouw interieur in de kerstsferen te versieren.

Decoratie bijSTOX

Transformeer je huis met onze kerstdecoratie. Van fluwelen slingers en houten accessoires tot moderne kaarshouders en kerstkransen. We hebben ze dit jaar weer allemaal! Naast verlichting en de prachtige kerstboom kan sfeervolle decoratie natuurlijk niet ontbreken. Kleed de kerstboom aan met schitterende kerstballen of geef dat ene hoekje in je huis net wat meer kerstfeeling. De meeste versieringen voor in de boom kun je natuurlijk jaren achtereen gebruiken maar af en toe wat afwisseling is zeker niet verkeerd. De traditionele kerstkleuren zijn rood, donkergroen en goud maar de kersttrends van 2023 staan in het teken van natuurlijke en rustige kleuren. Probeer eens wat nieuws en combineer de rustige tinten met onze tafelkleden en servetten als finishing touch.

bijSTOX cadeaukaart

Is een van je dierbare een echte tuinliefhebber maar heb je geen idee wat je hem of haar met kerst kunt schenken? Met een bijSTOX kadokaart geef je de vrije keuze in een assortiment vol verschillende mogelijkheden. Laat je geliefden kiezen uit ons uitgebreide assortiment van kamerplanten, tuinsets, accessoires of onze sfeervolle kerstdecoratie. Beschikbaar in waarden van €10 tot €500, perfect voor elke budget!
 

Koop je cadeaukaart hier!

 

Verlichting

Onze verlichtingscollectie is ontworpen om elk hoekje van je huis te laten schitteren. Kies uit LED lichtslingers in warm wit of veelkleurig, lichtgevende kerstmannen, arrensleeën, sneeuwpoppen of onze klassieke kaarslampjes. bijSTOX Roermond staat voor je klaar om je te voorzien van de leukste kerstverlichting voor kerst 2023! Pssst.. sla voor de zekerheid ook meteen een paar sfeervolle (geur)kaarsen in, mocht het licht uitvallen. Of gewoon om wat extra sfeer te creëren tijdens het kerstdiner.

           

 

Santa Claus is coming to town

Last Christmas

Walking in a Winter Wonderland

O, Holy Night

Underneath the Christmas Tree

Coming Home for Christmas

Handige decemberblogs!

We hebben weer de beste blogs bijelkaar gezocht om deze decembermaanden veilig en duurzaam door te komen. Of het nu over algemene veiligheidstips of over tuintips voor de feestmaanden gaat, we hebben alle informatie die je nodig hebt. Maar wellicht ben je op zoek naar duurzame kerstverlichting of wil je de beste bescherming voor plant en dier in deze koude tijd van het jaar? Zoek niet verder en klik & lees erop los!

Bezoek onze winkels!

(de kerstshow vindt je alleen in onze vestigingen in Roermond en Heerlen)