Kaarsen en geuren

Wil je een beetje extra sfeer in huis creëren? Dit kan super makkelijk door een aantal mooie kaarsen in je huis te zetten. Kaarsen in de kleur van je interieur om deze iets op te vrolijken of juist in natuurtinten om wat rust te creëren. Je kunt alle kanten op met kaarsen. Maak er je romantische avondje mee compleet, breng sfeer in je huis of kleed je tuin aan. In ons assortiment vind je verschillende kaarsen die geschikt zijn voor elke gelegenheid.

Toon filter Verberg filter

Filter

Kaarsen in alle soorten en maten

Geurkaarsen, stompkaarsen of dinerkaarsen, ze maken iedere ruimte een beetje mooier. Of je nu kiest voor grote kaarsen, kleine kaarsen of waxinelichtjes, ze brengen allemaal een beetje meer rust en warmte in huis. In ons assortiment kaarsen vind je ze in alle soorten en maten. Het is erg leuk om een aantal verschillende soorten kaarsen met elkaar te combineren op een mooi plateau voor een speels geheel.

Ontdek de Bolsius kaarsen en geurstokjes

Wie kent het populaire merk Bolsius niet? Het toonaangevende merk voor kaarsen is bekend bij velen van ons en dat is ook niet zo vreemd. De kaarsen van het merk staan voor kwaliteit en veel branduren. Grote kaarsen op een standaard zijn bijvoorbeeld erg leuk om op de vensterbank te plaatsen. Stompkaarsen, drijfkaarsen en rustieke kaarsen zijn weer leuker om op een dienblad te plaatsen op de salontafel. Ben je op zoek naar heerlijke geurkaarsen? Ook dan heeft bijSTOX alles waar je naar op zoek bent: het aanbod is enorm veelzijdig waardoor je altijd een kaars vindt die bij jou past. Verder verkopen wij o.a nog de volgende kaarsen:

  • Bol- en stompkaarsen
  • Gedenklichten/graflichten
  • Huishoudkaarsen
  • Grote kaarsen

 

Geurkaarsen en LED kaarsen

Door geurkaarsen te kopen geef je jouw huis direct een hele andere sfeer! U creëert met vanille geuren een warme en romantische sfeer in huis. Met citroen geurkaarsen houdt u voornamelijk muggen en andere insecten buiten de deur. Ten slotte biedt bijSTOX ook LED-kaarsen die het effect van echte kaarsen in de kamer kunnen geven, maar op een veilige en duurzame manier. Ideaal als je een gezinnetje met kids hebt!

Laat het huis lekker ruiken met geurkaarsen

Ga je een avondje gezellig thuis zitten? Dan kun je met geurkaarsen en geurstokjes een heerlijke geur verspreiden door jouw huis. Ook als je een huisdier hebt waarvan je de luchtjes wilt maskeren, zijn geurstokjes en geurkaarsen een passende oplossing. Er zijn enorm veel verschillende geurkaarsen te koop: kies altijd degene die jij lekker vindt! Vanille, citroen of toch liever lavendel? 

Kleine kaarsjes of grote kaarsen kopen

 

Creatief met de Riverdale geurstokjes

LET OP: Alleen in Roermond verkrijgbaar.

Naast onze geurkaarsen, bieden wij ook geurstokjes aan van het populaire merk Riverdale. Als je gek bent op luxe en een mooi design, dan is de Riverdale kaarsen collectie een goede match voor jou. De flesjes van de geurstokjes zijn gevuld met een zogeheten geurolie en het werkt heel simpel: je opent het flesje en steekt de stokjes vervolgens in het glaasje met de olie. Vervolgens doen de stokjes hun werk en geven geleidelijk en wekenlang hun geur af. De geuren variëren van Lively Roze en Forest Emerald tot Lotus & Jasmine. Gaat één geur vervelen? Dan kun je eens variëren met de diverse geurtjes.

Cadeautip: ben je op de hoogte van de favoriete geuren van je moeder, vriendin of nichtje? Dan kun je eens een leuke kleurenselectie (geur)kaarsen en geurstokjes cadeau geven op een leuk dienblad of verschillende kaarsenhouders en maak het persoonlijk! 

Riverdale geurstokjes kopen

 

Kaarsen zijn ultieme sfeermakers!

Creëer een warm welkom in jouw huis met: geurkaarsen, LED kaarsen, waxinelichtjes, stompkaarsen, tafelkaarsen. Combineer wat grote kaarsen met kleurtjes zoals witte kaarsen en roze kaarsen op een decoratiebord of wat sfeerlichtjes op tafel! De kaarsen maken het al snel gezellig.