Maak van jouw huis een thuis

Woonaccessoires zijn volop te koop bijSTOX! Denk aan het populaire merk Woodwick, leuke scentchips geuren en kunstplanten om het thuis helemaal compleet te maken. Met de leukste accessoires maak je van jouw huis in een handomdraai een écht gezellig en warm thuis.

Koop scentchips geuren van Luxx bijSTOX

Ben jij op zoek naar een van de meest heerlijke parfumgeuren om jouw huis in de kortste keren lekker te laten ruiken? Dan tippen wij de Scentchips Luxx. Stop de scentchips in een ScentBurner (theelicht) of ScentWarmer (elektrisch) en geniet van de meest heerlijke geuren en kleuren in huis. Ook voor andere brandende kaarsen en geurkaarsen hoef je niet verder te zoeken, ons tuincentrum biedt hiervan een enorm breed assortiment. Wij bieden uiteraard ook het meest toonaangevende merk op het gebied van kaarsen aan jou aan, namelijk de Bolsius kaarsen. Denk aan:

  • Bolsius kaars in glas
  • Bolsius kaars met lonten
  • Bolsius kaarsen in het groot en klein

Ook leuk hierbij zijn de staanders waarin je de kaars gemakkelijk kunt plaatsen voor een nóg speelser effect. Grote kaarsen, kleine kaarsen, LED kaarsen of toch liever een simpele citronella kaars in gedachten? We hebben het allemaal dus kom gezellig eens een kijkje nemen in het tuincentrum en laat je inspireren. 

scentchips kopen bijSTOX en kaarsen

 

Riverdale woonaccessoires en kaarsen

LET OP: Alleen in Roermond verkrijgbaar.

Ben je op zoek naar mooie decoratie in huis zoals landelijke woonaccessoires? Dan is Riverdale hét merk voor jou! Riverdale decoratie is namelijk heel uniek en zorgt voor een gezellig thuiskomen, denk aan mooie Riverdale kussens, kaarsen en geurstokjes om jouw huis een echte upgrade te geven. Door leuke geurstokjes te kopen, worden jouw zintuigen geprikkeld en zorg je ervoor dat iedere ruimte in huis zijn eigen karakter krijgt. Bovendien zorg je ervoor dat je éxtra kunt ontspannen in de badkamer, je thuis te voelen in de woonkamer of slaapkamer en te zorgen voor een fris toilet. 

Riverdale musthaves - geurstokjes kopen

 

LET OP: Alleen in Roermond verkrijgbaar.

De geurstokjes van Riverdale hebben een uniek design met mooie kleuren en geven ook nog eens een subtiele geur. De flesjes van het merk zijn gevuld met een geurolie en het werkt eigenlijk heel makkelijk. Zo kun je het flesje openen en de stokjes in de olie steken waarna de stokjes geleidelijk en wekenlang hun geur afgeven. Voor de echte geurliefhebber combineer je ze met andere geurartikelen of geurkaarsen. Ook verkopen wij blauwe woonaccessoires zoals het Riverdale servies in het blauw, waardoor je de meest unieke accessoires en sfeer in huis creëert. 

Riverdale blauw servies

 

Kunstplanten voor gemak in huis!

Heb jij niet zulke groene vingers en overleven jouw kamerplanten het vaak niet in huis? Dan zijn zijdeplanten, oftewel kunstplanten ideaal voor jouw huis. Bij ons tuincentrum in Roermond, Venlo en Heerlen vind je een groot assortiment nep planten die haast niet van echte planten te onderscheiden zijn. Denk aan een de Alocasia, pioenroos, mini plantjes, kunst orchidee, hangplanten en nog veel meer soorten kunstplanten. Alles om jouw huis op te fleuren, vind je bijSTOX. Met zoveel keuze in kunstplanten voor binnen vind je 100% ook jouw ideale plant. Niet van echt te onderscheiden en altijd mooi!

Toon filter Verberg filter

Filter