Kunstbloemen en -planten

Kunstplanten en kunstbloemen zijn enorm populair en tegenwoordig kun je de echte bloemen niet meer van de kunstbloemen- en planten onderscheiden! Een verse bos bloemen is natuurlijk prachtig, maar is meestal niet lang houdbaar. Als je tóch een mooi boeket op tafel wilt hebben of je hebt simpelweg geen groene vingers, dan zijn zijde bloemen of een boeket kunstbloemen de perfecte uitkomst!

Kunstbloemen en zijden bloemen voor het ultieme gemak!

Haal de natuur naar jouw huis, arrangeer de bloemen in een opvallende vaas of pot en pronken maar! Hoe maak je kunstbloemen schoon? Zijde planten, kunstdecoratietakken, kunsthangplanten en andere kunstplanten hoef je alleen zo nu en dan af te stoffen en je bent klaar. Een groot voordeel is ook dat ze én perfect zijn voor mensen met een allergie. Bovendien kun je erg gemakkelijk jouw boeket af en toe veranderen door verschillende losse kunstbloemen en kunstgroen te kopen. Door kunstbloemen en kunstplanten te kopen, zorg je met gemak in iedere ruimte thuis voor kleur en groene accenten in het interieur. Je kunt de kunstbloemen leuk plaatsen in de vensterbank, maar ook op een dressoir als mooie groene toevoeging aan jouw interieur!

Hulp nodig bij de samenstelling? We helpen jou graag en gaan in overleg met jou op zoek naar 

  • Kunstbloemen waarvan je lang kunt genieten
  • Die tegen een stootje kunnen
  • En die niet van echt te onderscheiden zijn

kunstplanten en kunstbloemen voor buiten kopen

 

Voor welke kunstbloemen of planten ga jij?

Er zijn tal van soorten kunstbloemen en zijde bloemen te koop. Zo vind je de meest extraverte bloemen bijSTOX in Roermond, Venlo en Heerlen. Is jouw budget niet al te groot? Dan bieden we ook voordeligere kunstbloemen aan. Kies nu voor een levendige en gezellige sfeer in huis zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het bewateren. 

Voordelen van kunstbloemen

  • Vaak zijn kunstboeketten niet meer van echte boeketten te onderscheiden
  • Een kunstbloem zorgt niet voor rommel
  • Heeft geen water nodig
  • Ze sterven niet na een week.

kunst orchidee en nepplanten in roermond, venlo of Heerlen

 

Realistische kunstbloemen in allerlei kleuren

Zoals je misschien hebt gemerkt op de bovenstaande afbeeldingen, zijn onze kunstbloemen stuk voor stuk gebaseerd op bestaande planten en bloemetjes. De echte bloemen waar de bloemen op zijn gebaseerd, zien er niet het hele jaar zo uit, maar bloeien slechts een paar weken of maanden per jaar.

Veel van onze 'nepbloemetjes' zijn ook in dezelfde soort beschikbaar in meerdere kleuren. Dit maakt het mogelijk om verschillende kleuren met elkaar te combineren en jouw huis, kantoor of winkel ermee op te fleuren. Heb je neutraal interieur? Dan zijn gele, witte en groene kunstbloemen een mooie combinatie. Of kies eens wat geks en combineer wit met bloemen in andere felle kleuren en creëer een uitbundig boeket dat juist in een vrolijk gekleurd huis dienst doet als extra statement.