Kunstbloemen en -planten

Kunstplanten en kunstbloemen zijn enorm populair en tegenwoordig kun je de echte bloemen niet meer van de kunstbloemen- en planten onderscheiden. ! Een verse bos bloemen is natuurlijk prachtig, maar is helaas niet erg lang houdbaar. Als je tóch een mooi boeket op tafel wilt hebben of je hebt simpelweg geen groene vingers, dan zijn zijde bloemen of een boeket kunstbloemen de perfecte uitkomst! 

Contact

Kunstbloemen en zijden bloemen voor het ultieme gemak!

Haal de natuur naar jouw huis, arrangeer de bloemen in een opvallende vaas of pot en pronken maar! Hoe maak je kunstbloemen schoon? Zijde planten, kunstdecoratietakken, kunsthangplanten en andere kunstplanten hoef je alleen zo nu en dan af te stoffen en je bent klaar. Bovendien kun je erg gemakkelijk jouw boeket af en toe veranderen door verschillende losse kunstbloemen en kunstgroen te kopen. Door kunstbloemen en kunstplanten te kopen, zorg je met gemak in iedere ruimte thuis voor kleur en groene accenten in het interieur. Je kunt de kunstbloemen leuk plaatsen in de vensterbank, maar ook op een dressoir als mooie groene toevoeging aan jouw interieur!

Door voor bijSTOX kunstplanten te kiezen, kiest je ook direct voor:

  • Kunstbloemen waarvan je lang kunt genieten.
  • Kunstbloemen die tegen een stootje kunnen.
  • Kunstbloemen die niet van echt te onderscheiden zijn.

kunstplanten en kunstbloemen voor buiten kopen

Voor welke nepplanten ga jij?

Er zijn tal van verschillende soorten kunstbloemen en zijde bloemen te koop in ons tuincentrum: zo vind je de meest extraverte bloemen bijSTOX in Roermond, Venlo en Heerlen. Is jouw budget niet al te groot? Dan bieden wij goedkope kunstbloemen aan. Kunstbloemen en kunstplanten zijn over het algemeen vrij goedkoop, blijven altijd mooi én zijn ook nog eens perfect voor mensen met een allergie. Kies nu ook voor een levendige en gezellige sfeer in huis zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het bewateren van de kunstbloemen en kunstplanten. 

Een echt boeket of toch liever de kunstbloem?

Je kunt eens een echt boeket vergelijken met het gemak dat kunstbloemen je zal bieden. Een kunstbloem zorgt niet voor rommel, hoeft niet regelmatig voorzien te worden van vers water en een schone vaas én de zijde bloemen gaan ook niet dood na een week. Heb je de keuze gemaakt voor een kunst boeket? Dan kun je ervan uitgaan dat elke kunstbloem mooi blijft en dat jij er lang van kunt genieten. Combineer jouw kunstplanten met een leuke bloempot en je bent klaar voor het aankomende jaar!

kunst orchidee en nepplanten in roermond, venlo of Heerlen

Realistische kunstbloemen in allerlei kleuren

Zoals je misschien hebt gemerkt op de bovenstaande afbeeldingen, zijn onze kunstbloemen stuk voor stuk gebaseerd op bestaande planten en bloemetjes. De echte bloemen waar de bloemen op zijn gebaseerd, zien er niet het hele jaar zo uit, maar bloeien slechts een paar weken of maanden per jaar. Je kunt bijSTOX diverse types en kleuren kunstbloemen kopen! Veel van onze nepplantjes zijn ook in dezelfde soort beschikbaar in meerdere kleuren. Dit maakt het mogelijk om verschillende kleuren met elkaar te combineren en jouw huis, kantoor of winkel mee op te fleuren. Heb je een vrij neutraal interieur? Dan zijn gele, witte en groene kunstbloemen een mooie combinatie. Of kies eens wat geks en combineer wit met bloemen in andere felle kleuren en creëer een uitbundig boeket dat juist in een vrolijk gekleurd huis dienst doet als extra statement. Ook voor kamerplanten hoef je niet verder te zoeken: bijSTOX biedt een compleet assortiment voor huis, tuin én dier

Woonaccessoires