Kaarsen en geuren

Kom langs bijSTOX in Roermond, Venlo of Heerlen waar je écht alles vindt om jouw huis sfeervol, gezellig en warm te maken. Zo kun je bij ons terecht voor Bolsius kaarsen die te koop zijn in allerlei vormen, kleuren en geuren. Maar ook voor onze Woodwick collectie kan je langs onze woonaccessoires afdeling komen. Bolkaarsen, stompkaarsen, kaarsen voor een romantisch diner, standaard waxinelichtjes of waxinelichtjes in de smaken vanille, lavendel, rozen, mango, kaneel: je vindt het allemaal bijSTOX. 

Vestigingen

Ontdek de Bolsius kaarsen en geurstokjes

Wie kent het populaire merk Bolsius niet? Het toonaangevende merk voor kaarsen is bekend bij velen van ons en dat is ook niet zo vreemd. De kaarsen van het merk staan voor kwaliteit en veel branduren. Grote kaarsen op een standaard zijn bijvoorbeeld erg leuk om op de vensterbank te plaatsen. Stompkaarsen, drijfkaarsen en rustieke kaarsen zijn weer leuker om op een dienblad te plaatsen op de salontafel. Ben je op zoek naar heerlijke geurkaarsen? Ook dan heeft bijSTOX alles waar je naar op zoek bent: het aanbod is enorm veelzijdig waardoor je altijd een kaars vindt die bij jou past. Verder verkopen wij o.a nog de volgende kaarsen:

  • Bol- en stompkaarsen
  • Gedenklichten/graflichten
  • Huishoudkaarsen
  • Grote kaarsen

Bolsius kaarsen kopen met of zonder standaard

Laat het huis lekker ruiken met geurkaarsen

Ga je een avondje gezellig thuis zitten? Dan kun je met geurkaarsen en geurstokjes een heerlijke geur verspreiden door jouw huis. Ook als je een huisdier hebt waarvan je de luchtjes wilt maskeren, zijn geurstokjes en geurkaarsen een passende oplossing. Er zijn enorm veel verschillende geurkaarsen te koop: kies altijd degene die jij lekker vindt! Vanille, citroen of toch liever lavendel? 

Kleine kaarsjes of grote kaarsen kopen

Creatief met de Riverdale geurstokjes

LET OP: Alleen in Roermond verkrijgbaar.

Naast onze geurkaarsen, bieden wij ook geurstokjes aan van het populaire merk Riverdale. Als je gek bent op luxe en een mooi design, dan is de Riverdale kaarsen collectie een goede match voor jou. De flesjes van de geurstokjes zijn gevuld met een zogeheten geurolie en het werkt heel simpel: je opent het flesje en steekt de stokjes vervolgens in het glaasje met de olie. Vervolgens doen de stokjes hun werk en geven geleidelijk en wekenlang hun geur af. De geuren variëren van Lively Roze en Forest Emerald tot Lotus & Jasmine. Gaat één geur vervelen? Dan kun je eens variëren met de diverse geurtjes.

Cadeautip: ben je op de hoogte van de favoriete geuren van je moeder, vriendin of nichtje? Dan kun je eens een leuke kleurenselectie (geur)kaarsen en geurstokjes cadeau geven op een leuk dienblad of verschillende kaarsenhouders en maak het persoonlijk! 

Riverdale geurstokjes kopen

Kaarsen zijn de ultieme sfeermakers!

Maak een warm welkom in jouw huis met: geurkaarsen, LED kaarsen, waxinelichtjes, stompkaarsen, tafelkaarsen. Combineer wat grote kaarsen met kleurtjes zoals witte kaarsen en roze kaarsen op een decoratiebord of wat sfeerlichtjes op tafel! De kaarsen maken het al snel gezellig. Laat je inspireren bijSTOX en combineer je kaarsen met de mooiste kandelaars en houders.

Bloempotten