Manden als potten

Manden als bloempotten gebruiken? Hartstikke creatief en juist enorm leuk omdat niet iedereen het thuis heeft staan. Ook geeft potterie van mandwerk een compleet andere uitstraling in je huis dan dat je met zinkwerk of terracotta potten zou bereiken. Wat jouw huis uitstraalt, bepaal je helemaal zelf. Mandwerk potterie wordt vaak gebruikt als je gaat voor een natuurlijk, maar modern sfeertje in huis. Je vindt op onze potterie afdeling vele soorten mandwerk bloempotten die je zowel in huis als tuin kan gebruiken.

Rieten manden zijn helemaal hip

Een groot voordeel van een rieten mand, is het feit dat deze bloempotten lichtgewicht zijn waardoor je ze gemakkelijk kunt verplaatsen. Ideaal als je vaak je interieur een boost geeft! Ook raken rieten mandjes niet snel beschadigt, waardoor je jaren geniet van jouw bloempot. Heb je een natuurlijke of robuuste look in huis? Combineer dit dan eens met ons aanbod mandwerk potterie en je zal versteld staan van het resultaat! Koop een leuke bloeiende of groene kamerplant en jouw huisje is in no-time vrolijk en gezellig. 

- Groot assortiment -

Ook andere potterie bijSTOX

Kom langs in Roermond, Venlo of Heerlen en ontdek ons aanbod rieten manden en bloembakken. Er is voor iedereen wel een passende bloempot te vinden. Manden zijn nu eenmaal tijdloos waardoor ze altijd populair zullen blijven. In vele woontrends komt de mandwerk pot nog steeds terug. Een plantenmand is vaak iets natuurlijker en iets stoerder dan een kunststof bloempot, maar als je er eentje kiest met een kleurtje en vlechtwerk is het direct al rustiger, waar kies jij voor? Je kan naast het aanbod rieten manden ook genieten van andere potten die je in huis en tuin kan gebruiken:

  • Schalen
  • Balkonbakken
  • Kunststof bloempotten
  • Terracotta bloempotten
  • Zinken pot
  • Plantenkrukken